2011. november 18., péntek

Téli kabátkám 2011 -es ,....színes hadüzenet a sápadt november ellen ...


Hát bevallom bűntudat nélkül, de adtam magamnak a héten 2 nap szabit, hogy a kötöttségek terheiből kilazuljak némiképp. És mivel az utóbbi években magamra nemigen jut időm varrni, így úgy gondoltam, ha már  a saját főnököm vagyok,  kijár nekem is olykor a jóból..... Aki ismeri esetleg a Desigual  márkát,  annak ismerős lesz ez a stílus, melynek inspirálós  hangulatai nyomán  megálmodtam a rövid téli kabátkám ...... Elég régóta kedvelem a márkát és annál  régebb óta vagyok szerelmese a színeknek és az eklektikának ..... És mivel súlyos pénzekbe kerülnek a fent  jelölt márka által piacra dobott kabátok és egyéb termékek,  így egyértelmű volt, hogy inkább saját kézzel megcsinálom .... ( remélem ez nem számít bűnnek..... )   Azért is fogom szeretni ezt a kabátkát, mert beledolgoztam számomra három kedves emberkétől kapott textiltermékekből egy -egy darabkát  ( Anaisz  által küldött kék rózsákat, Ejkukk által küldött petrol kék bársonyanyagot és kis virágos szalagot,  és a kedves  Sógornőm : Cseh Erika selyemkendőjéből egy darabkát ........... ) ......   Ebből a kabátkából csak egyetlen egy van  a világon és  remélem megijed tőlem  a szürke, katyvasz idő, ahányszor magamra húzom és azért is átszínezem a sápadt fényeit .......        Azt hiszem rendesen képviseli a személyiségjegyem ez a színkavalkád, kicsit franciás,  kissé cigányos-indiais,  sportos és  mégis egy pöttyet elegáns ......

A zene pedig, amely végig kísérte a két napom, míg a színek fogságában repkedtem boldogan, egy újabb felfedezett , talán arab származású nőci : Hindi Zahra .... húúúú naggyon jóóóó ....és ez a klip meg hangosra csavarva a hangtartományt ..... zúúúzóóós.........

12 megjegyzés:

  1. Hát ez javából hadüzenet nemcsak a november, hanem a beszürkült, depis embereknek is!! Nagyon klasszul néz ki!

    VálaszTörlés
  2. :D Imádlak, mondtam már?
    És én komoly bűnnek tekinteném, ha nem csinálnál több ilyen ruhát:.... ugyanis! Sztem tök látványosak a Desigual ruhák, de egyik sem az igazi.... valami hiányzik belőlük: talán az az igazi különcség, személyiség.... nem tudom- valami!
    Ellenben itt van a te kabátod, amihez nem találok szavakat Erika, de komolyan!
    Tessék erre tovább menni- lehet, hogy az elején nem fogod szeretni a sok szakmai csicsa miatt, de nagyon bele fogsz jönni és ez a stílus igenis kell a magyar piacra! Hajrá, hajrá, hajrá!!!!!!! (... kapásból tudok vagy 5 embert, aki azonnal megvenné!)

    VálaszTörlés
  3. Húú,nagyon tuti lett a kabátod!Igazán illik hozzád.

    VálaszTörlés
  4. én szeretném rajtad is látni..:))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, köszönöm..........lesznek majd fotók működésközben is...

    VálaszTörlés
  6. Hű!!!! nagyon vagány, egyedi, színes, vidám, bohém, elegáns....sorolhatnám!!! Még sok ilyen szabadnapos gyönyörűséget kívánok. Igazi egyéniségeknek való. És tényleg az a jó benne, hogy ha a sok rosszkedvű népség meglátja majd rajtad a kedvenc városomban, mosolyt csal az arcukra. Már ezért megérte megvarrni! Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  7. Hű!!!! nagyon vagány, egyedi, színes, vidám, bohém, elegáns....sorolhatnám!!! Még sok ilyen szabadnapos gyönyörűséget kívánok. Igazi egyéniségeknek való. És tényleg az a jó benne, hogy ha a sok rosszkedvű népség meglátja majd rajtad a kedvenc városomban, mosolyt csal az arcukra. Már ezért megérte megvarrni! Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  8. Boróka....... jó fej vagy, köszi.... már debutált a kabátom és láttam, hogy rendesen leradarozzák a nőcik rajtam.....élveztem a titkos pillantások özönét........
    A következő projekt újra önmagamnak egy padlizsán színű változat, és egy türkíz-petrolkék hosszabb és melegebb kabát átszabása, mely már pár éve vár arra, hogy tegyek vele valamit....... ( még a helyi zsibpiacon bukkantam rá egy idős nénike árulta, piszok jó állapotban és gyönyörű színnel és piszok kevés pénzért...... :)) ) és persze teszem ezt ...... amint túl jutok százezer tündérbaba kisüzemi legyártásán.... . :)))

    VálaszTörlés
  9. Erika! Most látom csak... és ez FANTASZTIKUS !! !:)

    és köszönöm, hogy én is benne vagyok :) Remélem valahová a szíved közelébe varrtad :) Na, mindjárt meg is nézem jó alaposan :)

    VálaszTörlés
  10. Állati jó ez a kabát és szerintem sokkal jobb mint a desigual cuccok! Jajj, de szeretnék én is egy ilyen csodás ruhadarabot! :)

    VálaszTörlés