2010. március 25., csütörtök

" Kevés vagy Ádám, nálam van az alma, mit ér a kígyó, ha nulla a hatalma"....



Hallgassátok, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó !!!!!!



A másik kedvenc...... Húúúúúúúúúúúúúúú..... Jó hangosan hallgassátok !!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedvemre való elfoglaltság, Cs. Szabó Virág gondolatait oly sokszor jól átrágni........... :
http://fenylotusz.blogspot.com/

Tanulj! :-)
Nem az vagy, amit mások mondanak rólad, fogantatásod óta beléd szuggerálnak. Az csak az ő elképzelésük, elvárásuk, címkéjük, amely a saját valóságukban gyökerezik, és amelyet erősen befolyásol a szűrő, amelyen át ők érzékelik a világot. Ehhez nincs közöd. Vagy ha elhiszed, hogy mégis, egész életedben a megfelelés kényszere fog hajtani utad során.
Ezen kívülről érkező közlésekkel egyetlen feladatod lehet: ha bármelyik is megzavar, felkavarja békédet, nézz farkasszemet vele, és vizsgáld meg a nyugtalanságod okát, hiszen minden érzékenység valójában önismereti megoldatlanságból fakad. Használd e fájó felismerést gyógyulásodra, arra, hogy minél hitelesebben vehess részt az őszinteségben, amely Isteni Önvalódhoz köt.
...
Azért vagy a Földön, hogy fejlődj. És bizony minden (önmagadnak tett) hazugság hátráltat ezen az úton.
Mert dolgozhatsz keményen azért, hogy felnézzen rád a világ, és nélkülözhetetlenné avathasd magad embertársaid körében, ám bukásod csalódásként ér majd: az állandóságot hiába keresed, minden siker rövid időre szól csak, míg a tanulási folyamatodat szolgálja.
Ugyanígy van a pénzhajtással - ami múlandó, előbb-utóbb porrá lesz, és ha vágyaid felülkerekednek , legyőzve ezzel igaz énedet, szinte törvényszerű vagyonod elvesztése azért, hogy egy másik perspektívából is megtapasztalhasd az életet.
Minden túlzás, fanatizmus, kóros elváltozás, önző remény, akarnokság egy nap a visszájára fordul: aki ragaszkodik és birtokol - az elveszít; aki látszat-fényben vágyik sütkérezni - az visszautasítást és megvetést kap; míg aki az Örökkévalót keresi, és saját lényének tökéletesedésén dolgozik szüntelen: boldogságot és szabadságot kap az Univerzum visszahatásaként.
...
Az vagy, akivé és amivé formálod magad. Az élet körülötted gyakorlati terep - minden körülményt biztosít ahhoz, hogy kedvedre próbálgathasd magad. Nem ellenség a világ, hanem tükrök sora, és mindegyik Téged mutat.
Tanulj - és felszabadulsz.
A harmónia ugyanis törvényszerűen megtalál, ha az Isteni Tervnek megfelelően, a szív-iránytűdet használva döntöd el, hogy az adott pillanatban merre lépj tovább.

5 megjegyzés:

  1. :) A napokban hallottam a TV-ben és nagyon tetszett:) Azt gondoltam: Oláh Ibolya ilyet is tud?

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó ez az új album..

    Szeirntem Oláh Ibolya mindent tud :) csak a zeneszerző, szövegíró lett sokkal profibb :) Bár nekem a régi albuma is tetszett a maga módján.. csak az talán még nem volt ilyen kimunkált, ilyen finom, nüansznyi és ilyen nemzetközi.

    húú, nagyon tetszenek :)))))

    VálaszTörlés
  3. tetszik nagyon... tényleg a zene és a szöveg lett nagyon kedvemre való...az énekesnő...az egy dolog,eddig is tudott énekelni :)))

    VálaszTörlés
  4. Fél napom ment el a "fénylótusz"-szal...:(
    De milyen jól tettem!
    És Te is hogy az orrom alá dugtad!
    A zene se kutya! :)))

    VálaszTörlés
  5. Ez az lányok! Rúgjuk ki az oldalakat! :))

    VálaszTörlés