2011. szeptember 6., kedd

Finom áramlás íze a levegőben, érzitek ???? .............



"...teljesen helyén való az, hogy valaki az elmúlt napokban azt tapasztalta, hogy a múlt megoldottnak hitt, vagy elfeledett lelki kötései, blokkjai felbukkantak.

Az ember azt gondolná, hogy a spirituális úton járva egy idő után egyre jobban megismeri önmagát, és évek hosszú belső lelki munkája után már lassan csak-csak elfogynak azok, amelyekkel szembe kell nézni. S amikor találkozik az ember egy újabb felbukkanó oldanivalóval, akkor lehet, hogy elkezd magában kételkedni: „Ilyen lennék?” „Még mindig dolgoznom kell magamon?” „De hát ezt már megoldottam!”. Ez sokszor a kedvét szegi az embernek, amikor már mondjuk a „nagy” dolgokon túl van, mindig talál valami újabb és újabb szörnyet a szekrényben.

Ha fejedben átfutottak már a fenti gondolatok, akkor nyugodj meg, minden rendben van, ez teljesen helyén való. Minél nagyobb a tisztaság lelked kertjében, a legkisebb megingás vagy felborulás sokkal jobban látszódik és sokkal erőteljesebbnek hat! Egy koszos, gyommal benőtt rendezetlen kertben egy eldobott csikk fel sem tűnik, ám egy tiszta ápolt területen szinte virít, és azonnali megoldást kíván.

A napokban igencsak felerősödik az, hogy a tisztítást az életünkben véghezvigyük, feloldjuk. És most ez valahogy nem a szokványos, hanem teljesen más jellegű, finom és mégis végtelen. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése