2011. március 24., csütörtök

Méég mindig kérik ezt a típust..... :))



14 megjegyzés:

  1. Nem csoda :) Nekem is nagyon tetszik ez a kis bohém táska :)

    VálaszTörlés
  2. Erika!
    Ez eszméletlenül szép! Ezek a színek!!!!! Ezek mind az én kedvenc színeim!!!!Csodaszép!!!!!!!!! :o) Eszembe juttat egy régi emléket...mikor kicsi voltam a nagypapámmal voltunk egy régi nagy házban, aminek hatalmas kertje volt. Nagy, égig érő fákkal, árnyékkal, és sok sok hortenzia bokorral. Azóta is imádom a hortenziát, és imádom a nyári árnyékos nagy kerteket! És köszi az élményt!

    VálaszTörlés
  3. Ne csodálkozz amiért kérik, hiszen csodaszépet alkotsz! Pusz Zita

    VálaszTörlés
  4. Ez nem is csoda! Annyira szemet gyönyörködttő. Egyszer, ha már nem foltos és otthoni ruhába fogok kismamáskodni..na akkor majd töröm a fejem, hogy milyen színek legyenek!

    VálaszTörlés
  5. én sem csodálom, nagyon csini!:)))

    VálaszTörlés
  6. Hát igen, csodaszépséges, de annál még 100x szebb!
    Lelkes olvasódként, rajongódként szeretnélek benevezni Téged Eszter játékába!
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html
    Sok sikert!:))

    VálaszTörlés
  7. Kösziiiiiiiiiii.............. :)))))))))))))

    VálaszTörlés
  8. még szép!!!! te miért is csodálkozol, ház nézzd csak meg jobban milyen gyönyörű!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Most esett le Lívia, amit írtál...nagyon kedves vagy..... a Fb-on többet garázdálkodom......ott több gondolatot pakolok ki folyton magamból, mert nekem az a részem is "fontos." ......... :))

    VálaszTörlés
  10. ...és még mindig milyen gyönyörű!...egyszerűen megunhatatlan! Csodálatosak a színek!

    VálaszTörlés
  11. http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    Látom találkoztál már ezzel a "jó-szó-gálati" kezdeményezéssel :-), de én szeretném elmondani, hogy hálás vagyok azokért az élményeket amiket Te adtál nekem a blogoddal. Köszönet az Általad belefektetett energiáért, mert az sokszor engem (is)töltött fel!
    szeretettel: erzsó

    VálaszTörlés
  12. Larion, a sok-sok gyönyörű táskáért, virtuális csevejekért,mindenért....fogadd el tőlem a jó szót:
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  13. Amúgy sokszor kapok ilyen kedves hangokat a leveleim közé, és máskor is jeleztem, hogy nekem egy ilyesmi őszinte és kedves szó ugyanolyan jótékony energia, mint ami miatt megszületik egy-egy ilyen levélke...... Én köszönöm....., mert az életem hiányzó felét egészíti ki, tölti be............... :)), így mindez másképp , de egyensúlyt ad bennem...........

    Kedves Erika!

    Amióta a Meskán rád akadtam és felfedeztem a blogodat azzal a számtalan csodaszép alkotással, nem telik úgy el nap, hogy rád ne lessek. Úgy érzem (lehet, hogy a tavasz illata is okozza) itt az ideje, hogy megköszönjem, hogy annyi energiát rászánva szívet melengetően alkotsz, igazán értéket teremtve. Néhány alkotásodat lementettem a gépemre, és ha elszomorodok, vagy csak egy kis energiára van szükségem, rájuk kattintok. Már három babád boldog tulajdonosa a kislányom, de én sem tudok mellettük csak úgy elmenni, hol egyiket, hol másikat ölelgetem, és visszaszeretnek.

    Örülök, hogy amikor időnként valami foglalkoztat megosztod, mert sokszor olyan jól meg tudod fogalmazni, azt amit én is érzek.

    Egész egyszerűen köszönöm!!! Kívánok neked továbbra is rengeteg energiát, hogy munkáidon, tiszta gondolataidon, pozitív energiáidon keresztül éltes minket!!!

    VálaszTörlés
  14. Hi! Your blog is so beautiful! You are very talented and creative! We just wanted to let some of our fans know that we have just started a new blog animation site, http://blogamation.com/newest.html and would love for you to check it out and let us know what you think! :)
    Thanks,
    The Cutest Blog On The block.com

    VálaszTörlés