2010. június 20., vasárnap

Egy kis mágia a nyári napfordulóra..., Tündérliget blogjából.......

Minden, amit szeretnénk megteremteni az életünkben, három szinten érdemes megtámogatni: fizikai, érzelmi és szellemi szinten is. Így lesz teljes a kép. Bármi kimarad, az legtöbbször csupán félmegoldást hoz. Az alábbi érdekes lencse mágia is mindhárom szintet megmozgatja a BŐSÉGünk érdekében, hiszen fontos, hogy ne csak anyagi javakban, hanem egyéb értékekben is bővelkedjen az életünk - próbáljátok ki Ti is, aki próbálta már, azt mondja, tényleg működik!:-)"Június 21-22-23-án a nyári napforduló idején 3 napig déli 13 órakor lencsét kell enni – legalább 7 kanállal, de lehet többet is. Azaz 3 X 7 kanál lencse (=21). Közben csendben kell lenni, és gyertyát kell gyújtani. Az 1. napon (június 21-én, ami most hétfőre esik) a fizikai bőségre gondoljunk. A 2. napon (június 22-én, az idén kedden) az érzelmi gazdagságra fókuszáljunk. A 3. napon, tehát június 23-án, szerdán a szellemi bőségre. Fontos, hogy a 2. napon érzelmi téren ne a “bőségre” gondoljatok, mert a lélek nem tud szelektálni és bármilyen “bőséget” bevonzhat. Ezért ekkor magas szintű érzelmi gazdagságra kell gondolni."

9 megjegyzés:

  1. En viszont junius 22.en magamra es a szuletesnapomra fokuszalok. :D

    VálaszTörlés
  2. Az jó ha krémessel váltom ki a lencsét??? :):):) Cserébe többet eszem, mint 7 kanál :):)

    VálaszTörlés
  3. Nekem bántja a szemem,hogy az egyik szintén fontos elem kimaradt.Nem csak szellemi,érzelmi és fizikai szinteken fejlődünk,hanem energetikailag is.Ha ez kimarad a sorból,nem lehet teljes a fejlődés.Mintha egy háznak a 4 pilléréből 1 hiányozna.A világon minden energia,mi is azok vagyunk,nem mindegy az sem milyen energiaszinten rezgünk.Nem hinném,hogy 3x7 lencse lenne a megoldás,elég az ha a gondolatunkat a kívánt dologra fókuszáljuk,így akár a szertartás kapcsán akár krémesre is lehet váltani a lencséket,vagy bármi másra,amit szeretünk,és jó érzéssel tölt el a fogyasztása.:)

    VálaszTörlés
  4. Én értem mindezt.. a hasonlóssági mágián alapszik... viszont a következő lépés az.. hogyha nem a lencse az, ami már számít :)

    VálaszTörlés
  5. Ott a pont! Nem a lencse az ami számít, hanem a mögöttes tartalom . Minden fejlődés energetikai,hiszen abból állunk:) A mágiában nem elég hinni, tudni kell irányítani gondolattal. Végtelenül tisztának kell lenni hozzá,hogy azt kapjuk,amit szeretnénk. Megkapjuk amit kérünk,de ha nem jól fogalmazunk,akkor ez nem egyenlő azzal, amit szeretnénk :)Az hogy ki mit kaphat meg, egy újabb kérdés kör :)

    VálaszTörlés
  6. Egyébként ez nagyon érdekes dolog.. egyszer megütötte a fülemet egy mondat... és azóta sem felejtem el... hogy:

    " nagyon vigyázzon, mit kíván az ember, mert még megvalósul"... :)))

    Pontosan ez az Tímel, amiről írsz... mert az embernek nagyon sok mély vágyai lehetnek, olyan dolgok, amikről nem is tudunk.. sok önromboló effektus is lehet.... nagyon sokan például ezért nem kapják meg a boldogságot.. és ezért végződik kudarccal minden egyes párkapcsolatuk.. mert nem tartják méltónak, és elég értékesnek magukat hozzá... vagy éppen szeretnek önsajnálni.. és hopp, jiába kérték hangzatosan a szép szerelmet.. ha közben a legbennsőbb mozgatórugóik nem esnek egybe ezzel a nyílvánvaló vággyal :))

    VálaszTörlés
  7. Egyébként nagyon jó, hogy leírta, hogy 3 szinten is meg kell támogatni a dolgokat ( fizikai, lelki, mentális ) mert bár az igen nyílvánvaló dolog. . az ember mégis minduntalan elfelejti!

    Most már fel is írtam magamnak egy jól látható helyre! :)

    KÖSZÖNÖM ERIKA :)))

    VálaszTörlés
  8. Én meg már megint elfelejtettem.....hahaha.....

    VálaszTörlés