2010. május 28., péntek

Meszes kar, letapadt izmok...

Valaki tud valami hasznos infót mindezzel kapcsolataban ? Milyen kezelés a hatásos?? ......Vagy egyértelműen műtét itt Kecskeméten ????
Ééés még az ultrahangos vizsgálat időpontja: június végén lesz, mindezek hiányában kezelték eddig, ami nem hatott rá......
A Férjem újabb betegsége.....kissé aggódok Miatta.....fél éven belül: vesekő, 2-es számú cukorbetegség és most a bal karjával kínlódik meg ................
Érdekes ez a tigris éve, hűűű, de happy...., pedig nagyon azt jósolta ........ :((

10 megjegyzés:

  1. Nekem is a ballal van a bajom: eddig csak 1 orvos említette a műtétet, amire én fityiszt mutattam.... Nem bántam meg! Fontos, hogy dolgoztassa, de ne erőltesse meg: van kifejezetten erre való gyógytorna, amit szakorvos betanít és utána csak napi 10-20 perc! Érdemes, mert ha így marad, csak rosszabb lesz!

    VálaszTörlés
  2. NEkem egy orvos rokonom azt mondta, hogy a meszesedéssel nem lehet kezdeni semmit.

    Nekem a nyakam meszes annyira, hogy az összes csigolya sajnos és full teljesen..... ettől sokszor fáj a fejem.. és olyan kattanásokat hallatok, hogy csak na :)

    a hátamban pedig 8 sérv van összesen :)) AZt mondták, ha öreg lennék megműtenének.. de így nem mernek.

    Egyszer olvasgattam egy műtétes fórumot... és van aki felgyógyult teljesen, van aki rosszabb állapotba került utána.. Sajnos lutri az egész :(

    Sajnálom a férjecskéd, és JOBBULÁST KÍVÁNOK NEKI! :)

    puszi.

    VálaszTörlés
  3. Úristen!
    Azt sem tudom hogyan kezdjem...nos én tanultam ezt -azt..látok ezt-azt..energetikai gyógyító eljárások, Atlantisz tudása...ha ezeket engeditek nekem, én nagyon szívesen teszek néhány próbát!!!
    Addig is: egyen mindenki mérhetetlen mennyiségű mákot, és azonnal kukába a kalcium tablettákkal!!! Az sajnos nem jut el a csontokig, beépül az ér falakba útközben...
    3 féle energiát tudok továbbítani, több féle módon. Sajnos nem mindent lehet a távolból, pl.meszet leszedni csak aura kapcsolatban lehet.
    Rengeteg mindent azonban lehet.Sejtregeneráló energiát küldeni,ami segít megállítani egy folyamatot, sőt, van hogy vissza is fordul, mert az energia azt állítja vissza,ami az alap egészséges működés.
    Csigolyát lehet cserélni távolról is.Kicsit nehézkesebb, lassabb a folyamat,de egy próbát megér.Csontokat cserélni, általában bármit cserélni lehet távolról, bizonyos szabályokhoz igazodva. Ha karmába ütközik tehetetlen vagyok,annyit tudok tenni, hogy meg kérdezem, mikor jár le a karma azon része... és ha az adott terület volt már műtve,akkor sajnos nem működik, mert amit fémmel vágnak, az energetikailag halott.
    Ahogy ezek a bajok nem alakulnak ki 5 perc alatt, így nem is múlnak el hamar. Ezek erős és negatív rezgések, amik valamiért könnyebben épülnek be, és tartósabbak, mint a pozitívak.
    Cukrot is lehet beállítani, az meglehetősen lassú folyamat, de lehet.
    Vanessza, a sérv sem reménytelen eset!
    Lányok, akit érdekel,állok rendelkezésre!!
    Szívesen írok róluk,szerteágazó,és érdekes téma. És ha csak egy picit tudok enyhíteni a bajokon... az olyan jó érzés mindenkinek.

    VálaszTörlés
  4. Jujj, Tímea, de érdekes az egész, nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen van Benned minden ilyesmi.......
    És hiszek a dologban, mert én egyszer elmentem végső kétségbeesésként egy extraszensz gyógyítóhoz, aki idejár Kmétre ( Tagír Abdullah..), akkor a volt Főnökömtől voltam már ki annyira és totál idegileg....(és megkönnyebbülésre vágytam másképp)...... hihetetlen miket művelt a belsőmben a módszerével........és a Lolita akkori szorongásos folyamatos hasmenését ( korábban említett felsőbe lépése fizikai-pszichikai problémái), állította meg a fotóján keresztül..... És MŰKÖDÖTT, most is kiráz a hideg......., ha lenne több pénzünk minden héten odajárnék tisztításra..... És még jobban repkedne az életem..... :)))
    A Férjem karját még nem műtötték meg, csak azzal ijesztgetik, hogy az vár rá.....
    Most keresünk más dokit is, mert aki ráijesztett fura mód, gondolkozási idő nélkül már mára berendelte volna egy 10 alkalmas ( 4500/ alakalom) maszek akupresszurás és blablabla kezelésére..... Kicsit rosszul lettünk ( mindjárt itt a ballagás és egyebek....egyszerűen annyira merülnek az anyagi forrásaink mostanában, hogy levegőt alig kapunk....)
    Aztán este gyorsan tf-on hívtam egy ismerősöm, hogy ez mennyire elfogadható ez a gyors maszek rendelősdi..., és az ultrahangos felvétel bizonyossága előtt?????
    Szerencsére megerősített abban, hogy azért nézzünk másfele is el, több vélemémy hallgassunk meg ez ügyben....
    Tudod, annyira irritál ez a szemét egészségügyi helyzet, mert vállalkozóként sokkal több pénzt fizet be a TB-nek, aztán eddig nem volt beteges, de most csőstül....és legutóbb is a kórházból elküldték Őt a saját pénzén venni injekciót...meg egyebek, azt is a betegnek kell már állnia, és küldik a TB-ből egyenesen a maszek rendelésre..... Vérlázítóóóóóóóó, akkor mi a fenének kell befizetni a rakás pénzeket az állampolgárnak...... IRRITÁL !!!!!!
    Majd még kérdezek ezügyben TŐled, de rohannom kell.....

    VálaszTörlés
  5. A TB sajnos nálunk nem az emberekről szól.Értek én mindent. Hogy a kemikáliák pénzbe kerülnek,hogy az én TBmen kezelnek alkoholistákat, drogosokat, és mindenkit, aki nem adózik az államnak, értem én, hogy alul fizetettek a dolgozóik, ezért nem szívesen teszik ki a lelküket,értem én...de NEM ÉRDEKEL!!!! Mert ez nem egy olyan szakma, ahol lehet tingli-tanglizni, és majd akkor végzem a munkám rendesen, ha rendesen fizetnek...ezzel a hozzá állással lehet valaki levéltáros, lehet leltárba venni múzeumi cuccokat,gombokat nyomogatni egy gyártó soron, de NEM LEHET emberekkel , életekkel,érzelmekkel így bánni!

    Én Borsodban születtem,Miskolchoz tartoztunk, ha bajunk volt, 40 km,hát érj be pl. szülni otthonról, ha megindult, és nincs autód...fél úton szülnek meg az anyák a mentőben, ha van egyáltalán szabad mentő, mert nem Juli nénit viszik épp haza..hétvégén és este6 után nem küldenek ki roham kocsit, légyszi ne kapj már akkor szív infarktust! Meg autó elé se ugorj ha lehet...
    Az egyik kórházban pl. felírják tételesen mit hozz magaddal, ha mondjuk kivetetnéd a mandulád: kapaszkodjatok: géz,kötszer, fájdalom csillapító is rajta van ám a listán!!! Ha nem hozod,kiveszik ők, hát hogy fáj? Meg nem kötik be??? Mér'hát ők kivették, ezért jöttél nem??!!
    Az a legelkeserítőbb az egészben számomra, hogy meg sem próbálnak gyógyítani...kínában akkor kap pénzt az orvos, ha megszűnt az ok, és már egy éve nem járt nála a beteg!!! Nálunk, ha egy éven belül nem ír fel nekem valami mérgező vackot a doki, megvonják tőle a fejkvótámat... és az ok az még ott van ám, mert csak jól elnyomtuk a kemikáliák tömegével,ami nem hogy nem használ, de árt!
    Nem hiszek a nyugati orvoslásban,mert nem gyógyítanak! Mindenre van egy jó séma,ahhoz meg meg ott a pharmindex, csak felcsapják, és már kapok is színes bogyókat. A kutya nem kérdi, mi vezetett idáig?
    Pedig a lelket kell meggyógyítani, hisz ő alakítja a testet. Ha nem így lenne, miért görcsölnél reggel,attól a ténytől, hogy munkahelyeden feszült a légkör?...ahogyan a fejed sem fájhat pusztán attól, hogy sokat várnak el tőled...orvosilag nem igazolható, tehát szimulálsz! A kutya meg a macska!! Húzz haza gyorsan, semmi betegszabi, ahol kicsit össze szedhetnéd magad !
    Egészen kicsinek csalódtam már az orvosokban. Nem is bennük, hanem abban amit orvos tudománynak hívunk. Pedig annyira jól tudnának együtt működni természet és energetikai gyógyításokkal! Hisz remek diagnosztizák,sok-sok időt spórolnak meg egy röntgennel egy gyógyító számára,aki nem lát...miért nem lehet ezt így csinálni? Miért nem tudnak nyitottak lenni ? Miért nem látják, hogy nem csorbulna a tekintélyük...sőt...gyógyult,boldog emberek hálája olyan megindító,többet ér mosolyuk a világ minden kincsénél,és olyan szeretet teljes! Miért nem akarnak szeretni az emberek?

    VálaszTörlés
  6. Tímea: .....Na, most meg ez a nyavalyás rendszer nem mentette át az oldalnyi reagálásom....... Később neki fogok újra....... Ez már másodszor történik meg mostanában..... :(

    VálaszTörlés
  7. ...
    Ugyanez volt velem is 2 éve! Elszekedta vállizmom, és egyből úgy kezdte a pacák, hogy lehet menni a kezelésére a saját orvosi rendelőjébe: 4 x13 ezer, vagy megoperálja a kórházban (ott, ahol még wc-re sem mertem elmenni, nem hogy befeküdni egy műtétre...). Szóval sztem minden alternatív gyógymód hasznosabb, mint a közellátás! Amúgy én nagyon ajánlom a Shiatsut! Az hatalmas csodát tesz az emberrel! Nagy adag szeretet és törődés, ha a jó embert találjuk meg!!!

    VálaszTörlés
  8. Köszi, Detti!!! Már nézelődünk másfelé és más módszerek után..., mert annyira kilóg a lóláb...... Mennyi az az orvos, aki legelőször egy élő pénztárcának tekint.........
    Jó, ha folyamatosan résen van az ember és a belső érzéseire is odafigyel.........
    És közben kaptam e-mailen egy olyan jó kis könyvet arról, hogyan állítsuk fejre az orvostudományt...., ahogy Tímel is írta ....holisztikusan...és elsősorban a lelki okok feltárásával kezdve közelít meg minden betegséget és ezáltal egész más szemszögbe került a Férjem egy-két nyavalyája és telibe talált...... És meg is erősít még így is, hogy azért nem kell egyből a kemikália és a műtét.......
    Köszönöm a hozzászólásokat!!!! :)))

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy kaptál könyvet,és hasznosnak találtátok :)
    Bármire szükséged van, tudod hol találsz :)
    Ez szól ám mindenkinek!
    Gyógyulást kívánok Mindenkinek !!

    VálaszTörlés
  10. Larion...írtam Neked egy mailt...

    VálaszTörlés