2010. május 24., hétfő

Hosszú hétvége családügyileg kivitelezve, képekben....











Hát ahogy látszik a szegedi Hídi vásár csak kimaradt.......... helyette a helyi Vadasparkban szórakoztunk...... és a központban vegyültünk a máskor alig nyüzsgős tömeggel......

14 megjegyzés:

  1. TE ide figyelj :)) Olyan kislányos vagy ezeken a képeken.... hogy nemondd nekem, hogy ennyi idős vagy.. lassan már én többnek nézek ki . komolyan :) Egyébként észrevettem, hogyha valamiért mérgeskedem, az megöregíti, megcsúnyítja az embert..
    Ennyire fontos a kedvesség a mosolygás, a pozitivitás.. hogy még az arcunk is azonnal reagál rá.

    Nagyon édes és fiatal vagy a képeken! :) és persze szépséges :))

    Az arcod pedig olyan kis dundus, mint nekem :DDD

    A férjeden pedig mindig elálmélkodom, annyira olyan Firenzei igazi színészmester kisugárzása van.. Tudod.. olyna míves! Hihetetlen..

    A gyermekeid pedig egyre szebbek. Ledöbbentően szépek.

    Na, most jól agyondícsértelek Benneteket :))) De tudod, hogy minden amit valaha is mondom az őszintén, és a szívemből jön :)


    puszi: én.

    VálaszTörlés
  2. jah, és egész nap sütött a Nap! És azonnal eszembe jutottál.. hogy tényleg igazad van.. hogy.. amikor süt a nap az ember kedve is jobb...

    így én egész nap dolgoztam :) és még ma folytatnom is kell.

    viszont sokszor ki-kiszöktem a kertbe a napra... éééés a selyemfestést is mindig kicibáltam :) hogy gyorsabban száradjon :)

    VálaszTörlés
  3. Csak nézegetem, nézegetem ezeket a képeket...Így kellene lenni mindenhol, mindenkinél...:(
    Örülök, hogy részed volt egy ilyen csodás napban, ami a fotókról sugárzik...Azt hiszem tudod, mennyire szívből...!:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a pillanatokat, melyekben megfürdözhetem folyton!!! Nagyon kedves emberkék vagytok Mind.....
    Vanessza: hát azon még én is néha elcsodálkozom, hogy még mindig kevesebbnek nézek ki (a derűsebb napjaimon meg pláne) , mint ami vagyok....... Mondjuk rá is teszek a szabálytalan öltözékeimmel...... jövőre milyen lesz az összkép, mikor a Blanka is túl nő engem ????
    Elég viccesen fogok kinézni melletük, mint "törpe anyuka" a bolondos ruháiban......
    A Férjemnek is megmutattam a bókot, hadd legyen jobb kedve, mert Ő meg folyton azon szomorkodik, mennyire megritkult már elől a haja és nem olyan jó érzés még ez Neki......pedig annyi volt..... az utóbbi pár hónap stresszes időszaka is jócskán rásegített......... Dehát nem ez a lényeg nekünk, sokkal inkább a jó lelke és folytonos gondoskodása........
    Shusanna: azért nálunk is akadtak hullámhegyek-völgyek, folyamatosan dolgozunk a kapcsolatunk nehézségein, mikor előjön........., mert volt amikor leváltunk volna egymásról..., de helyette inkább szembenéztünk mégis a problémáinkkal és maradunk mindig.......pedig mindketten erős egyéniségek volnánk , ezért olyan a kapcsolatunk, melynek azt a címet adnám olykor, hogy a : szilánkos mennyország.....
    Szerintem sokkal régebbről datálódhat a kapcsolatunk, valami karmikus szál köt össze bennünket, mert az az egy szál soha nem pattan el........nem is tudnám már más férfivel elképzelni az életem.......

    VálaszTörlés
  5. Hűű, Larion jó rátok nézni. A férjedet még nem láttam, de nem is lehetne másmilyen. Olya kerek család vagytok ;)
    A mi hétvégénk is ilyen derűs, napsütéses volt, kertben sütögetéssel, beszélgetéssel és zenével meg tánccal. Most is süt a Nap, pedig kinn esik az eső.

    VálaszTörlés
  6. Szép pillanatok :) Nagyon aranyosak vagytok!

    VálaszTörlés
  7. Én úgy látom Erika, hogy Egymásnak lettetek teremtve! A képek nem hazudnak!

    Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a Férjemnek hány szál haja van.

    Képzeljétek, nekünk is gyönyörű napunk volt:))) Családostól kirándultunk egy ici-pici, eldugodt, de nagyon hangulatos kis faluba, Kisszékelybe (Tolna megyében található), ahol már ismerősként üdvözölnek bennünket:)) Kiderült, hogy azt is tudta a kocsmáros, hogy Krisztallit készítette a gyűrűt a Férjemnek karácsonyra:)) A gyűrű ott volt a Férjem ujján:))) Krisztáék is itt pihennek családostól hétvégente:)) És találkoztunk!!!:)))) Nagyon nagy öröm volt Krisztával és kedves családjával találkozni:))))))) Úgy beszélgettünk, mintha valódi, régi kapcsolat lett volna köztünk:))))
    Ez bizonyítja, hogy barátságokat levelezéssel is ki lehet alakítani:))) De jó lenne Veletek is találkozni!!!!

    VálaszTörlés
  8. :D Olyan jó nézegetni ilyen képeket!

    VálaszTörlés
  9. Erika, és én tudod miben voltam? A Te kitűződben:))) Tudod, abban a néger lánykásban:))) Amit Kriszta persze egyből felismert:)))

    VálaszTörlés
  10. Nelli....... biztos vagyok abban, hogy fogunk mi együtt tölteni élő perceket, mert nem történhet másképp!!!
    Köszönöm a kedvességeiteket......szép kis helyek vannak azért ebben az országban, szerencsére....
    A Vilinek hogy tetszünk ????

    VálaszTörlés
  11. Mármint a magyar vidékek és emberek szempontjából, hogy tetszünk a Vilinek..... ????

    VálaszTörlés
  12. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz...olyan hangulatos, idilli képek!...és tényleg, állítom, sok húszéves cserélne Veled, olyan fiatalos vagy (szerintem minden értelemben)..kicsit a húgom jut most Rólad eszembe:))

    VálaszTörlés