2010. március 7., vasárnap

Tündérliget blogjában jártam.....újra...

"2010 : Sok ajtó kinyílásának és becsukódásának az éve lesz ez. Vannak dolgok, amik már jó ideje velünk vannak, majd egyszer csak hirtelen eltűnnek. A dolgok régi módú végrehajtása az új megközelítésekben átalakul. A régi szerepek és annak meghatározásai, amiről azt gondoltuk, hogy mi vagyunk, elengedésre kerülnek, és igazabb önmagunk fog megjelenni. Néhány kapcsolat ajtaja be fog záródni, újak pedig meg fognak nyílni. Pénzügyi ajtók becsukódnak és újak megnyílnak. Régi otthoni környezetünk ajtói becsukódnak, és a megfelelő, új helyünk ajtói kinyílnak. Fontos, hogy amikor egy ajtó bezárul, ne próbáljuk meg erővel újra kinyitni. Ez egyszerűen nem fog működni. Ha túl sok figyelmet szentelünk a bezáródó ajtóknak, akkor előfordulhat, hogy elmulasztunk minket hívogató, ragyogó nyitott ajtókat. Ha egy régi ajtó bezárul, azonnal keresd az új ajtót. Ott lesz."

Húúúú, ez nálam már erősen működik......sőt már tavaly elkezdődött.........
Tudnék mesélni.................

4 megjegyzés:

  1. Mennyire jól jött ez most nekem..:)Köszi Drágám:)Holnap küldök Neked egy kis meglepit:)

    VálaszTörlés
  2. Bólogatok hevesen, közben próbálok szót fogadni és megtalálni a csapot, ami elzárja a könnyeim útját... Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Hú, nálunk is mennyire igaz! Köszönöm! És most látom,tényleg olyan emberek írtak ide, akik életében sok változás történt.

    VálaszTörlés
  4. :)
    Ejnye ezek az ajtók! Sztem a legjobb az, amikor az ember felismeri, hogy az ajtók olyan tárgyak, amiket csak az ember képes nyitni, csukni, akarva, vagy akaratlanul! Mindenképpen segíteni kell az ajtónak, mert magától nem működik!

    VálaszTörlés