2010. február 5., péntek

Kipipálva .... .megrendelősdi...........11 megjegyzés:

 1. Hát ahogy így elnézem Te sem sokat pihensz, vagy alszol... Nagyon szépek!

  VálaszTörlés
 2. Na, most jól lebuktam...... Dolgozom rendesen...... :))

  VálaszTörlés
 3. Gyonyoru dolgaid vannak.En is szivesen rendelnek toled!:)

  VálaszTörlés
 4. Álom szépek, Erika:))) (Evés közben kattintottam ide, de megállt a kanál a számban:)

  VálaszTörlés
 5. tudom, hogy időhiányban szenvedsz Te is, de ha van kedved, válaszolhatnál a könyves kérdésekre :) én kíváncsi volnék Rád :)
  a munkáid pedig megintcsak gyönyörűek, elsősorban Anyukám üzeni, nem nagy netező, csak mindig megnéz Téged, de mondta, hogy majd inkább én írjam meg :) persze nekem is tetszenek, mint mindig :)

  VálaszTörlés
 6. Nelli....láttalak magam előtt ahogy megállt a kanál a szádban... :)))) Pedig úgy kiborultam a ma reggeli úúúúútálatos havazáson, hogy : MÁRMEGINTESIKEZANYAVALYÁSHÓ..........., közben csiripelnek jobbra -balra a kismadarak, szerintem ők sem értik az egészet.....
  Viki, az utóbbi években nem tudtam jókat olvasni, száz évvel ezelőtt faltam a könyveket, a család a munka.....elviszi a megmaradt időm az efféle fincsi kultúrális élvezetekről...
  Nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám, lehet, hogy ezt a kört most kihagynám...
  Mindenki másnak is köszönöm a gondolatait!

  VálaszTörlés
 7. oké, persze, azért is írtam, hogy csak ha van kedvetek, mert először én is csak pislogtam, hogy huhúú, mennyi kérdés... de aztán tegnap este megjött a kedvem hozzá :) bár igen, régebben én is sokkal többet olvastam..
  mindenesetre köszi, hogy válaszoltál :)

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörködöm a kedves teremtményeidben, és mindegyiknél azt gondolnám, hogy már nem lehet tovább fokozni ezt a bájosságot, erre szépen rácáfolsz! :)) Egyik szebb, mint a másik... :)

  VálaszTörlés