2010. január 21., csütörtök

Ha valaki unatkozna és már nem bírja a végtelen fehérséget, elő a horgolótűvel....






Ha egyszer lenne türelmem megtanulni horgolni, legalább ilyen intenzitásig szeretnék eljutni.... :))
Találtam egy vidám klippet a fotókhoz zenei aláfestésként, jó kis pörgős és kedvhozós.....
Csak hangosan szabad hallgatni !!!!!

9 megjegyzés:

  1. Hát nem rossz! De ennyire türelmes nem vagyok! Főleg, hogy napok óta meglehetősen nehéz éjszakákat élünk. Talán a fogacskák? KO! De hajrá, aki nekivág, megéri!

    VálaszTörlés
  2. Nekem van türelmem hor(k)golni, de ehhez BIRKA türelem kell! Az is lehet,hogy régi horgolmányokat befestettek egységesen pirosa.

    VálaszTörlés
  3. Nem is kell hozzájuk birka türelem, csak egy édes kis nagyi, aki már megunta a régi kendőcskéit, vagy olyan rokonság (mint pl. az enyém), aki nem értékeli semmire a régi kincseket.... meg némi jó minőségű vörös textilfesték.. Egy kevéske tű és idő, hogy a pici terítőket szép naggyá összevarrják.. :D

    (Én pl. hasonlót csináltam volna Karácsonyra, csak fehér/ecrüben hagyva, de a férjem kijelentette, csak eladásra csinálhatok, a saját lakásunkba nem... :(

    VálaszTörlés
  4. Jaj, bocsi, Anice is ugyanezt írta... :)

    VálaszTörlés
  5. De jó!
    Hol találtad?

    Nekem nem lenne szívem befesteni a finom, régi csipkéket. Inkább ráapplikálnám valami feltűnő színű háttérre és körbetűzném (a la Márta néni).

    VálaszTörlés
  6. A régi és a modern együtt... :) Mindig is szerettem.

    Ui.: Jó a zene... ( mint mindig :))) )

    VálaszTörlés
  7. Nekem is nagyon tetszik:) Kedvet kaptam én is összegyűjteni a régi horholt terítőket és összevarrom. Van egy sötétbarna nagy ládánk, az ágyneműket tároljuk benne, lecsukva a tetejére jó is lenne. De én bevállalom a tarkát, szerintem Larion Babáihoz jól passzolna. A régi hímzett terítőkkel kellene vmit kezdenem, hogy tudnám újrahasznosítani őket, vki tudna ötletet adni?? Mást is igyekszem újrahasznosítani, a kis bébi ételes üvegeket, a befőttes üvegeket, tápszeres dobozt, fültisztítós dobozt (cimke nélkül) stb. felhasználom más tárolására.

    VálaszTörlés
  8. De jó fejek vagytok.....Pont az nem jutott volna az eszembe, hogy befessük a meglévőket vörösre és máris időt nyerünk.... Köszönöm a hasznos tanácsokat!!!

    VálaszTörlés