2009. október 29., csütörtök

Emberkék a Holdról a Marsról, a Jupiterről és innen-onnan..., de legfőképp Stockholm utcáinak színezői.....











7 megjegyzés:

  1. Jajj de sok mindent indított el bennem ez a dolog! Amikor a modern Japánnal kezdtem el foglalkozni, akkor jöttek a következő kérdések:
    ha egy bolond meglát egymás után több ilyen feltűnő jelenséget, mi lesz? Mit tesz? - - - Elengedi magát a "ha nekik szabad, nekem is"- elven, de ő már nem tudja kontrolálni. Nem áll meg az öltözködésnél, a viselkedése is terítékre kerül. És, hogy mi a külömbség Stockholm, Japán és Magyarország között? Nálunk tényszerűen nagyobb arányban élnek depressziós és rossz pszichés állapotú emberek! (Akárhogy is nézzük: önmagától vesz fel az ország nagy része egyenruhát és zubbonyt!)
    Részemről a manók nyernek!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó hely lehet.:) Anyukám erre azt mondta volna helytelenítőn: jódolgukban nem tudják, mit csináljanak! Én is ezt gondolom, de szó szerint, és abszolút pozitíve. :)

    VálaszTörlés
  3. De jó lehet így élni. Nagyon szerettem ott lenni. Régen volt, igaz se volt...

    VálaszTörlés
  4. Én is egyetértek Veletek! Jó lenne, ha nálunk is sokkal többen színesítenék az utcaképet!!!
    minél többet látunk, annál jobban inspirálódunk! (köszi Larion!)

    VálaszTörlés
  5. Pont a fennti gondolataitok miatt is jött ki belőlem ez a képsorozat, melyre vágynék, ha ebben az országban is lenne több felszabadultság, örömérzet, bátorságok és igények, (akár az öltözékeinken keresztül) , hogy megmutatkozzunk általuk....
    Dettivel (Ejkukk) is osztom a véleményem, hogy unalmasan és uniformizáltan öltözködnek a magyar emberkék, ez talán nem sok önbizalomra is vallhat és talán arra is, ami jellemző, hogy sok mindenben nem vállaljuk fel az erőinket, képességeinket, kreatívságainkat, sokminden történhet a fejünk felett, ami a saját életeinket is rosszul érinti........ Könnyebb belenyugvóan és passzívan együtt siránkozni, mint összekapaszkodni........ Miért érzem oly sokszor ezt, itthon?
    Én nem jártam Stockholmban, de mindjobban izgat....mindezeket átélni, mint ami a fotókról lejön....

    VálaszTörlés
  6. sok vicces van (meg sok csúnya is), de nekem a babakocsis srác a kedvencem :)
    az annnnyira ééédes!! :)

    VálaszTörlés
  7. Igen, Stockholmban senki nem ütközik meg az ilyen merész összeállításokon. Ott egy szál pizsamában is nyogodtan lemehetsz az utcára, fel sem tűnik. Figyelemre méltó még az összeállításban a meleg pár gyermekkel (lehet, hogy nem is azok, az első képről beszélek): náluk nem fogadhatnak gyermeket örökbe - ott igen.
    Babakocsis srácok mindennapos "elemei" az északi utcaképnek.

    VálaszTörlés