2009. szeptember 2., szerda

Szeptemberi szösszenetek...........





Végre....iskolakezdés a gyerkőcöknek.......Jöhet a termékeny- varrós időszak, mikor csak a terveim kivitelezésére koncentrálhatok......Lássuk csak a kreatívkodós teendőim sorát:
Szombaton találkozom itt Kméten Kwanderával és elhozza nekem a megnyert textilmintákat tartalmazó katalógust...... Készítek még egy kis blokkot Colette játékához és Anaisz felhívásán is járhat végre az agyam. Kaptam jóindulatú segítséget a héten, a blogom tovább fejlesztésére....( látom egyértelmű milyen antitallentum vagyok: se logikai-se informatikai-se matematikai készség égen-földön sem......, na de le is zárom az effajta negatív megnyílvánulásaim, mert van amikor az emberlánya másfajta képességeket kap cserébe....)
A Meskán újra felfedeztem a koppincsolást..... Hmmmmmmm............

1 megjegyzés:

  1. hú, a cicás táska nekem nagyon tetszik :)
    talán ez az ősz mindenki számára termékeny. én is most érzem, hogy belendültem, és televagyok ötletekkel. egészen másfajtákkal (is), mint eddig. nagyon élvezem! és ahogy észrevettem, sokak vannak így :) nyáron talán jobb volt a pihenésre koncentrálni, meg hasat süttetni és ide-oda elmászkálni, most viszont a suli (vagy másnak éppen a munka) mellett határozottan kikapcsolódás és felüdülés lesz alkotni. azt hiszem már most megcsapott a szele, pedig még el sem kezdődött.

    VálaszTörlés