2012. október 31., szerda

TANÍTÓK MINDENÜTT ....


"TANÍTÓK TŰNNEK FEL VALAHONNAN BELÜLRŐL,
MÉGIS RAJTAM TÚLRÓL, MINT AHOGY A FEKETE TALAJ,
AMI NEM A GYÖKÉR, TARTJA A GYÖKERET ÉS TÁPLÁLJA A VIRÁGOT.

Nyilvánvalóan mi hozzuk meg a saját DÖNTÉSEINKET, naponta több tucatnyit, de táplálékot azokban a döntésekben találunk, amelyeket a talaj hoz, amelyen járunk. Ezekkel a CSENDES TANÍTÓKKAL TALÁLKOZUNK MINDENÜTT.

BÜSZKESÉGÜNKBEN ÉS ZAVARODOTTSÁGUNKBAN, ÖNZÉSÜNKBEN ÉS FÉLELMÜNKBEN AZONBAN GYAKRAN ELMEGYÜNK MELLETTÜK, ÉS LETERHELTNEK ÉS MAGÁNYOSNAK ÉREZZÜK MAGUNKAT.

Az Élet talaja, ahol mi növünk más nyelven beszél, mint ahogy azt az iskolában tanultuk. Az igazság, a szeretet és az örökkévalóság szelleme valójában ritkán látható előre, és a lét világossága ritkán érződik a szavakon keresztül.

Legyenek madarak a hóban, a sötétséget gágogva átszelő vadludak, vagy egy fényes nedves levél, amely akkor hullik arcodra, amikor az értékességeden merengsz... a csendes tanítók ott vannak mindenütt.

AMIKOR AZT HISSZÜK, HOGY MI IRÁNYÍTUNK, A TANÍTÁSOK FELOLVADNAK A VÉLETLEN VAGY AZ EGYBEESÉS LÁTSZATÁBAN.

HA AZONBAN ELÉG BÁTRAK VAGYUNK, ÉS ODAFIGYELÜNK, A SZOBÁBAN ELTÖRŐ ÜVEG OLYAN IRÁNYMUTATÁST ADHAT, AMELYET CSAK AZ ÉRZÉSEINK ÉS GONDOLATAINK GYÖKERÉBEN HALLHATUNK MEG. "
 
 
 
Fogalmam nincs mi lehet az éterben, de folyton izzok mostanság, pedig ezt  az utálatos téli állagot ki nem állhatom  , de ami van belül nálam ....  hát fura-mura ....... Folyton vigyoroghatnékom van, pedig az ország mentálisan és anyagilag  romokban , a politikai hadszíntér ugyanolyan bűzölgős mocsár  és nem lett könnyebb a mindennapi életünk ..... Passzzz, de élvezem, míg tart ..........  :)
Hát végül is jobb így ez az érthetetlen közérzet, ahhoz képest , mintha magamra húznám  az ilyenkor szokásos  télhez mellékelt,  depós takaróm kívül és bélül ......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése