2012. október 4., csütörtök

A csütörtök reggelbe szórt gondolatok .....



"Aki a szabad gondolatokat a pozitív gondolatokkal azonosítja, az előbb vagy utóbb csalódni fog bennük.   Az itt olvasható gondolatok egyre kevésbé pozitívak, egyre kevésbé hangzatosak.   Nem a továbbaltatás az ők szerepük, hanem az ébredni vágyó elme segítése.
 Ezért egyre gyakrabban olvashatsz itt olyan sorokat, melyek nemcsak kényelmetlenek, hanem egyenesen sokkolóak a ragaszkodással és vágyakkal teli elme számára.
A legkevésbé sem ajánlom a szabad gondolatok követését a pozitív gondolkodás híveinek! 
Kizárólag csak olyan olvasóknak ajánlhatom, kiket az önvaló megismerése iránti vágy vezet.
Az eddigi bejegyzéseket a következő oldalon találod:
http://szabadgondolat.wordpress.com/ "

Na, erről vartyogok sokszor, mikor  az  "optimista virtuális ismerőseim  "  sikítozva  rohannak el , ha az életünk valódi és őszinte arcképeiről agyalódom  én is, oly sok más erre hajlandóságot és felelősséget  érző   elmével együtt  ...   ( Akik  meg teljes valómban, fizikailag is  ismernek, nemcsak az efféle oldalamról ismernek, hisz egy erőteljes életigenléssel rendelkezem   ... )

"Láthatod te is, hogy a törvények és szabályok végeláthatatlan törvény- és szabálycsomagokat szülnek.
Még a törvények ismeretére képzett személy is képtelen követni, memorizálni az összeset.
Ahol kevés az önismeret, a megértés, ott valós
ággal elburjánzanak a szabályok és a törvények, melyek ideális biorobotokat szülnek.
Hogy szükség van-e törvényekre vagy sem?
Önismeret és az élet értése hiányában mindenképp szükség van rájuk!

Tulajdonképpen az önismerettel nem rendelkező biorobot-birka szüli a törvényeket, Ő az, aki valósággal követeli, megteremti a regulákat és azok képviselőit/végrehajtóit, a hatóságokat, észre nem is véve, hogy őt sújtják a leginkább ezek.

AMIKOR A TÖRVÉNY SÚJT, GYAKORLATILAG SAJÁT VAKSÁGOD, FELELŐTLENSÉGED, TUDATLANSÁGOD SÚLYÁT ÉRZED.

Amíg ezt egy nemzet, egy közösség nem látja tisztán, addig a változásra, a felemelkedésre körülbelül annyi az esély, mint a tevének, hogy keresztülsétáljon a tű fokán.

Ekképp minden oktatási intézmény, mely a padokban ülő diákoknak szabályokat, sémákat, programokat tanít a megértés és az önismeret serkentése helyett, hatalmas mértékben hozzájárul a nemzet, a közösség és az egyén halálához, és a biorobotok szaporodását szorgalmazza.

Ha önismerettel nem rendelkezel, teljesen kizárt annak lehetősége, hogy gyerekedet életre neveld, ahelyett, hogy élettelen robottá válását segítsd.
Ki vagy te valójában?
Hol van a figyelmed?
Kit és mit szolgál a te értékes figyelmed? "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése