2010. június 26., szombat

Nelli szülinap ma.... Pakson.....Boldogságos szép napot , Nelli!

Ezzel fotóval és a hangulatával üzennék Neked a mai napodra......
Milyen csuda klassz dolog lehet így ünnepelni, vagy egyáltalán egy hétvégi napot eltölteni....
Ki kell próbálni............ :))

6 megjegyzés:

 1. A fotó hangulata pont az, amit a kertemben készülök létrehozni majdan :)

  VálaszTörlés
 2. Ne mod, Tímea, hogy egy akkora nagyságú víz is van ott Nálatok, mert akkor elsárgulok az irigységtőőőől !!!! :))
  Bírnám én is ezt a fajta kertkultúrát....... ha lesz majd az tele lesz magnóliafákkal, meg bolondos kinézetű fákkal, sok-sok illatos virággal ( melyeket elfelejtek majd meglocsolni)...és függőágyakkal és a hedonista életmód egyéb eszközeivel..... csakis mediterrán hangulat........és levendula sávval és kerti tóval és akkora hintával, amelyen boldogan ringatózhatom felnőtt nyanyaként is.........., és mindezt azért, hogy ne érezzem azt , hogy még mindig itt ragadtam Magyarországon......
  Provance és Toscana és Marokkó, ezek a hangulatok ...eklektikusan........
  Remélem bevonzódik mindez az életembe......, ahogy Nálad már ott a lehetőség...nagyon jóóóóóó......

  VálaszTörlés
 3. Jah, már azt hittem, hogy ILYEN VOLT !!! és irigykedtem is nagyon :)

  Mert ez a fotó.. valami... csodás! :)

  Köszi Erika! :)

  VálaszTörlés
 4. Erikám, most tudtam csak géphez ülni.. elállt a lélegzetem mikor ide kattintottam:)))) NAAAGYON KÖSZÖNÖM!!!! Puszillak így éteren keresztül is:))))

  Akartam már írni, olvastam az előző bejegyzésed... kívánom, hogy az sikerüljön, amit szeretnél!!!
  Azt nem tudom elképzelni Rólad, hogy felhagynál a varrással, ne is!!! De azt is értem, hogy a bizonytalanság se tesz jót. Azt is el tudom képzelni, hogy jót tenne az otthon lét, egyedül lét után az emberek társasága. Mert az ember társas lény, még ha a hócipője tele is van néha...

  VálaszTörlés
 5. Ekkora víz is van . Jó kis zuhé után az útkereszteződésben :) Az elfolyót elállják az ágak+levelek,amit a vihar leszed, és a víz csak nő, csak nő :) Ó, és 2 utcára van egy szennyvíz tisztító telep . Na ott van víz ...meg bűz...viszont!! Rengeteg nyárfa is!! Imádom őket!!! Főként a rezgő levelűt és ezüst fonákút, bár nem ismerem az összes nyár félét...de rezgő levelűm az lesz.Valami jól szöszölős kellene, mert imádom a nyári hóesést. Le szoktam menni oda nyár elején sétálni, és élvezem, ahogy hullanak alá a kis pihék :)
  A Duna sincs túl messze...van hát víz, csak nem saját.
  De majd lesz! Ahogyan kertem is. Remélem Görög ország egyik szigetén :)

  VálaszTörlés
 6. Óóó, itt az én helyem, ahol ilyen csodás dolgokról álmodozik az ember... :)
  Szeretnék a képen látott környezetben elkölteni én is egy ebédet, sőt a legjobban az tetszene, ha az esküvőm lenne ilyen szépséges környezetben és stílusban megtartva... (de még csak menyasszony sem vagyok:))

  Toszkána... IGEN IGEN IGEEEEN!!! <3
  Nem szeretném fájdítani senki szívét, de megosztom az örömöm, miszerint augusztusban 10 napot töltök el Toszkána bejárásával... Bár szívem szerint sokkal több időre mennék, hogy minden kis fűszálát, minden zeg-zugát felfedezhessem, de pénztárcám szerint ez még várat magára... Örülök ennek is nagyon! :)

  VálaszTörlés