2010. április 26., hétfő

Szagoljatok a levegőbe, érzitek, hogy milyen fura és nyugtalanítóanak tűnő változások szövik át az életeinket????Virág is pont erről ír: http://fenylotusz.blogspot.com/2010/04/valtozasok.html

Magam részéről több hónapja érzem, hogy átrendeződnek korábbi élethelyzetek, mindenféle érzelmi és idegrendszeri borulások okoznak-okoztak nyugtalanítós érzelmeket a jelen helyzetben......
Más is érez mostanában ilyesmi érzéseket ????
Legalábbis azoknál gondolom , akik hajlandók szembenézni önmagukkal és kutatni mindezek irányában, keresni a felmerülő kérdésekre a válaszokat....
Egy levelet kaptam épp ma, mikor pont szükségem volt rá nagyon és folyamatosan érzékelem, hogy valami láthatatlan hálózat köt össze mostanában sok hasonló gondolkodású, rezgésű emberkével és hihetetlen élmények mindezek, melyeket örömmel fogadok és mindig segítenek, ha elakadok.....és újra megszáll valami bizonyosság és igazából nem is tudom megfogalmazni mi ez......, de nagyon jóóóó....

"A félelem nem feltétlenül rossz dolog, mert a félelem legyőzéséről szól az élet...
Kezdd el figyelni az életed eseményeit és tudd, hogy mindig, mindent azért teremtesz, hogy a javadra váljon. Erre vagy kódolva.
A gondolat az első, a megtapasztalás mindig utána következik. Soha nincs fordítva.
Tapasztalataid mindig azt tükrözik, amit gondoltál. Ezért sokkal fontosabb a jelen pillanatokra koncentrálni.
És soha ne ítélkezz magad felett!!!
Tégy meg mindig mindent úgy, mintha mindennek, amit teszel, tökéletes célja lenne.
Cselekedj úgy, mintha az szolgálná legfőbb javadat, az jelentené a legjobb lehetőséget, ha megtapasztalsz MINDENT, ami az utadba kerül.
NE SÖPÖRD DRÁMÁIDAT A SZŐNYEG ALÁ, mintha mocskos, borzalmas dolgok lennének, amiket látni sem akarsz többé.
Végezz ezekkel a drámákkal. Nem kell többé szerepelned és elveszni bennük.
Zárd le legjobb tudásod szerint, oldd meg őket, békélj meg velük, fogadd el a szerepedet, amit bennük játszottál és engedd őket a tudatodon keresztül, hogy megtanítsák neked, amit meg kell tanítaniuk.
A fejlődéshez az ÉRZELEM a kulcs.
Bízz az érzéseidben, bármilyenek is!
Ideje abbahagyni az elzárkózást az érzelmek elől......"

10 megjegyzés:

 1. De jérzem ám! :))


  A minap például egy nagyon bölcs dolgot hallottam a Csiilagok Háborújában: a lényege, hogy a FÉLELEM A SÖTÉT OLDALHOZ TARTOZIK!

  Már, ha teret adunk neki.

  Azt ugye meg már amúgy is tudjuk, hogy a félelemtől nem szabad félni, és elnyomni sem... hagyni kell kibontakozni, felismerni, és megküzdeni vele. De ez a küzdelem sem a hagyományos értelemben vett küzdelem... A VÍZ KÜZDELMÉVEL kell küzdeni ellen.


  Ugye, tudod, milyen az a víz küzdelme? :)

  VálaszTörlés
 2. Nem jött át a megjegyzés Valakitől, megírná újra????

  VálaszTörlés
 3. A félelem= fél elem, azaz fél tudása, ismerete valaminek, mert amit már ismersz fel tudsz rá készülni, tehát keresd meg önmagadban, hogy mitől zárkózol el , ha meg van a tudás már nincs mitől félni fel tudsz rá készülni...:)

  VálaszTörlés
 4. Köszi ezt a bejegyzésedet! Most Nekem is jókor jött, hogy olvashattam!!

  VálaszTörlés
 5. Leülnék szívem szerint és felvenném a telefont...és összekapcsolnám azokat, akik érzik ezt a "fura szagot"...Kibeszélném velük...mert nagyon is érzem...tudod...:)

  VálaszTörlés
 6. Igazad van Csarab! A félelem = az ISMERETLENTŐL való félelemmel!

  és az egyik legősibb érzelem.

  VálaszTörlés
 7. Én sokszor a tavasz illatával keverem. Bár lehet ez csak simán orrom bűne ! :)

  Fél elem.. félelem.. lételem? Talán... Tetszett csarab és Vanessza kiss kommentjei, mert igazuk van! Annyit hozzátennék a dolgokhoz, hogy szerintem a félelem "részben" jó dolog (Lehet megköveztek, de így van:P)

  VálaszTörlés
 8. Lacel!

  Arra gondolsz, hogy a félelem példáulmondjuk ÓVATOSSÁ TESZ? :)

  VálaszTörlés
 9. Ami nem ment át:


  " zavart érzel az Erőben" :)))

  VálaszTörlés