2010. április 14., szerda

Megráztam és összeszedtem magam újra.....

10-04-13 Tiss blogjából:

Az utóbbi időben meglehetősen sok kreatív, ha úgy tetszik kézműves blogot böngészek, főként a lányoknak köszönhetően (Rita és macsi), blogajánlójukban és persze boltjukban előszeretettel szoktam elidőzni.
Azt hiszem, talán úgy találtam meg anno az utat Fércművekhez is, ahol aztán újabb bloggerek tárultak elém, a táskáról már nem is beszélve, ami azóta is nagy favorit nálam.
De biztos mind tudjátok, milyen az, amikor egyik linkről a másikra kattintgattok, aztán hirtelen totál máshol találjátok magatokat, mint ahonnan elindultatok, úgyhogy ezt nem is ragozom tovább.

Általában egyébként akkor szoktam így céltalanul bolyongani a neten, amikor Malac a közelben sincs, és én baromira unom magam (nem is tudom, mi lenne velem internet nélkül :s).

Larion munkássága másfél hete, egy szombati napon (Húsvét, hogy egészen pontos legyek) jött velem szembe (utólag persze beugrott, hogy Hajninál már találkoztam vele korábban).

Mondanom sem kell, hogy azonnal magával ragadott, és azóta nem is hagyott nyugodni.

Imádom ahogy házasítja a különböző textúrákat, színeket, ahogy minden egyes munkájából sugárzik az egyénisége, az adott lelkiállapota, ő maga.

Napjában többször jártam hozzá, nézegettem a termékeit, és egyre erősebben hallottam belülről azt a kis hangot: "nekem is kell valami tőle".

Egy dologban voltam csak biztos elnézve a megannyi általa készített terméket, méghozzá abban, hogy nem fogom őt megkeresni a kívánságommal, hogy készítsen nekem valamit.
Mert bár csodálatos az, amikor valaki formát tud önteni az elképzeléseknek, a vágyaknak, Larion esetében viszont úgy voltam, hogy valami olyat szeretnék, ami egyedi, ami megismételhetetlen, ami belőle, az adott lelkiállapotából fakad.
Iszonyatosan türelmetlen voltam (fura dolog ám várni valamire, ami nincs is, és nem lehet tudni, hogy valaha lesz-e, illetve ha lesz, akkor az szíven üt-e), mert az az energia, ami sugárzik a munkáiból már nagyon hiányzott nekem, és mindez csak ma tudatosult bennem, amikor is megláttam a legújabb munkáját.

A színvilág, a baba frizurája, annyira én vagyok, hogy el se olvastam, mit írt leírásként a táskáról (pedig azok is nagyon szívet melengetőek általában), azonnal mentem a Meskára, és lebonyolítottam életem első vételét.

Közben remegett kezem-lábam, és hevesen dobogott szívem, félvén attól, hogy valaki gyorsabb lesz nálam (nos, mint kiderült, alig hogy feltette Larion a táskát, egy percen belül már le is ütöttem... pedig ha tudnátok, mit össze bénáztam az addig számomra ismeretlen felületen:)).

Azóta is süt számomra a nap, annyira érzem ebben a táskában a könnyedséget, a rengeteg energiát, szeretetet, hogy már a puszta tudatától, hogy az enyém, és nemsokára megkapom, boldog vagyok.

Miután lehiggadtam az online vásárlás okozta izgalmakból, elolvastam, mit írt a táskához Larion, ami után végképp meggyőződtem, hogy ez a táska csak és kizárólag nekem készült, eleve hozzám volt rendelve.

"Egy kis pillangó a kézre szállva, hát megint csak nem földies életből merítkezős textilkép lett, hanem inkább egy másik könnyedebb és harmónikusabb világba vágyódós"

Alig várom már, hogy nálam lehessen, hogy megtapogathassam, hogy büszkén viselhessem!
Larionnak pedig köszönöm, hogy megcsinálta "nekem" őt, és kívánok neki további töretlen alkotókedvet ;)

Elnézést kérek azoktól akik, azt fogják gondolni ebből a jegyzetből, hogy milyen öntelt és egoista vagyok és fényezem magam......
Mindezt azért teszem be magamnak főleg, mert akárhányszor ilyen gondolatokat olvasok segítenek nekem és abszolút jó energiákhoz juttatnak....egyfajta katalizátor és egyfajta oklevél ez nekem a netfalamra büszkén feltűzve......
Engedtessék meg nekem, hogy megfürdőzzem benne és örüljek.... egyszerűen csak örüljek ezeknek az energiáknak....... Köszönöm..... :))

7 megjegyzés:

  1. De jóóó, hát akkor én megengedem, hogy örülj!!

    VálaszTörlés
  2. Te önteeelt, egoista és minden :)))


    Nem, nem gondoljuk. Mindannyian tudjuk, hogy az elismerés mindig jókor jön az embernek. És kell, az is nagyon kell :)

    VálaszTörlés
  3. körülbelül tökéletesen azt írtam volna, mint Vanessza, úgyhogy nem foglalom feleslegesen a helyet :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem eszembe sem jutott, hogy fényeznéd magad!
    Ez neked JÁR és kész!:))))

    VálaszTörlés
  5. Óóóóh, tündéri Nőcikék vagytok egytől-egyig és mindig értékelem mindezt...... :)))

    VálaszTörlés
  6. Fürödj csak :)
    Erről egyébként az jutott eszembe, hogy mennyi örömet tudnánk egymásnak szerezni a világon, ha mindenkinek lenne a másikhoz egy jó szava (ami biztos, hogy van is), és nem félnénk azt kimondani, kimutatni.
    Mert itt sincs másról szó, mint hogy leírtam, amit gondoltam, éreztem, és lám, jól esett neked (aminek meg én örülök :))

    VálaszTörlés