2010. április 8., csütörtök

Bogármanócskás táska és egy lilulós megrendelősdi....
Kicsit össze szedegetem magam, és muszáj volt ezt a bogárkás táskát léleknyugtatós elfoglaltságként kinyomni magamból.... A másik megrendelés volt......

5 megjegyzés:

 1. Júúúj én azért nem akarok neked írni napok óta, mert nekem sincs jó kedvem (kihúzták a fogam...), de ma igenis idebiggyesztek egy keveset:
  Nézz csak ki az ablakon! Mégha nem is szép a kilátásotok (..mert nem tudom milyen), akkor is tesség érezni a tavaszt! Azt a tavaszt, ami megújulást hozza és véget vet a gyötrődésnek.
  Olyan nagyon jó neked: van két csodaszép lányod, egészen biztos nagy kacagásokat rendeztek néha, és tuti, hogy okosak is! És a férjed: Te magad írod, hogy az ő türelme és szeretete mennyi mindenen segített át! Ő is látja mennyireszomorú vagy most? Biztos rosszul esik neki. At mondják nem jó dolog felnőttnek lenni! Pedig szerintem a felnőtt kor szép, mert az ember tudja értékelni a jó dolgokat, de csak akkor, ha azt maga is akarja.
  Maga akarja, kérem szépen???
  Kérnék szépen egy posta címet mailben, mert szeretnék küldeni neked valamit!!!!

  VálaszTörlés
 2. Szia, Detti!
  Kitöröltem a nagyon negatív önmagam.....ennyire nem eshetek magam alá.... Unom a nyavalygásom.... :))

  VálaszTörlés
 3. Ámulok a manócskás táskádon! Csodaszép!

  VálaszTörlés
 4. Tünemény Erika ez a bogárkás tatyód:)) Én sem bírom magamat mostanában, pedig különösebb oka nincs is. Mi is nagyokat sétálunk, az mindig olyan jó:))

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűek! Naggggyon tetszik mindkettő!!!!

  VálaszTörlés