2009. november 2., hétfő

Vidám mikróbák válltáskára applikálva.... Meg egy néger tündérke, egy hasonló bőrű kistündérnek....




Még mindig tart bennem a türkíz és pink mánia, ennek a jegyében született meg ez a nagyon vidám hangulatú táska, mely nemcsak vállon viselhető, hanem keresztbe végigvezetve a testen át....
Jól pakolhatós, bélelt, belső zsebes, patentos záródású...
Az alap fekete vászon, melyet erősebb bélésanyaggal tettem strapabíróvá....
A dekorációval jól elbíbelődtem, néha rám tör ez a fajta sziszifuszi munkálkodósmánia és hajlandó vagyok órákat szentelni egy-egy ilyen képződmény elkészítéséhez.....
A kis mikróbák pedig: finom plüss, türkízes polár, lila selyem és különböző színű fonalak díszítéséből nyerték el a formájukat....
Mérete: Hosszúság: 46 cm
Szélessége: 32/42 cm
Vállpánthossz: állítható

Azt gondolom, hogy a fogsorkopogtatós , alig napfényes télies napokat mindenképp felfrissítheti egy ilyen táska látványa..... A szokásos garanciát vállalom rá!!! :)))

7 megjegyzés:

  1. Hazaesve a munkahelyről az én napomat máris feldobtad ezzel a táskával! :)) A színek párosítása nálam is nyerő, ugyanúgy imádom, mint a lila-zöld duót.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a néger tündérke tetszik :))

    De nem hiszed el, de éppen kb tegnap vagy tegnapelőtt gondoltam rá, hírtelen rámtört erős érzéssel, hogy én varrnék néger tündérkéket. :)))

    de érdekes !

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lányok a kedves észrevételeket......
    A négertündérke már egy hónapja készülődött, kiutazik Luxembourgba....... Van szándékomban a MESKA-ra is feltenni (idő, idő és idő........... Vanesszáé is készülőben.....).

    VálaszTörlés
  4. Annyira nagyon szép a táskád, hogy teljesen beleszerettem!

    VálaszTörlés
  5. Larion...:))) Az én Tündérkémnek is...

    VálaszTörlés
  6. Na, most szakadt meg a szívem....... Már nem látom a meskán!! Hüpp-hüppp! :( (Persze gratulálok, de lehet, hogy még nálatok is lehetett hallani egy nagy szakadásos hangot...)

    És hatalmas elismerésben lehet részed: (bár lehet, hogy ez nem mond neked túl sokat.....) Tegnap, ahogy nézegettem a blogod a férjem is megnézte, és neki is nagyon tetszenek a dolgaid, pedig ez nagyon ritka ám!

    VálaszTörlés