2009. november 19., csütörtök

Köd....csend....álom.....puha.......állítsuk meg az időt néhány pillanatra............



Utólag beraktam egy könnyedebb zenét, mert nem éreztem túl jó választásnak az előzőt........ a Nouvelle vague-t szerintem többen ismerhetik.....

Az alábbi idézetet Kadris-nál találtam, aki egy jó érzékekkel megáldott fotóshölgy és Főfüge által jutottam el hozzá, aki szintén egy rejtélyes belső rendszerrel és hasonló érzékekkel megáldott fotós férfiú.....:
"Nekem is és minden gondolkodó embernek újra küzdeni kell a majdnem lehetetlen ellen, a szemétség, a korrupció, a gyerekeink és majdani unokáink előre ellopott jövőjéért, újra küzdenünk kell, a természetes és normális barátságokért, ami közé éket ver a pénz, a "púder", a hosszú "nyelvek", a kinek mije van és milyen társaságban tud megjelenni és sajnos még mindig nem évült el Móricz Zsigmond: Rokonok c. műve!
Pedig, hát milyen szépen élhetnénk, a technikának támogatnia kellene minket, nem szabadna a fejünkre nőnie, de nélküle is tudnánk élni! Vissza kell, mennünk a természetbe, mert a részei vagyunk, nem pedig felette. Újra fel kellene fedeznünk az erdőt, barangolni kellene benne, keresni és meglátni a gyönyört a szépséget, a gondolatokat serkententő nyugalmat és levegőt kellene magunkba szívni (addig, amíg van) és az ugyanezt valló MI jó Emberek ott is tudnánk találkozni, nem feltétlen kell az internet.
Addig persze lehet puccozni, pomádézni, de be kell látni végre, hogy pizsamában egyforma hülyén nézünk ki!

/Pálfalvi János/"

5 megjegyzés:

  1. Meghallgattam és nagyon jólesett!
    Köszi!

    VálaszTörlés
  2. nagyon szeretem ezt a számot. meg persze az összes nouvelle vague-t is!
    annyira imádtam tavaly a koncertjüket!

    VálaszTörlés
  3. http://sonaj51.blogspot.com/2009/03/don-quijote_04.html

    Látom, haladsz! Csak módszeresen, semmi cspongás!

    VálaszTörlés
  4. Erika, úgy tetszik ez a szám!

    VálaszTörlés