2009. november 11., szerda

Egy kis kitérő az angyal és tündérgyárból....pöttyös macskusz....



Már látom a szokásos jövőképem: befogok esni a karácsonyfa alá fáradtan, kocsányon lógós szemgolyókkal (hihi).........
Korábban a munkahelyem reménytelen földrajzi helyzete szakított ki a normál családi keretek közül ezekben az időkben . ( Egy áruházban volt a kis galéria és nem egyszer töltöttem ott a december 24.-i fél napot véresre marcangolt szájszéleimmel, és vadul tekergő szemgolyókkal ) na mit gondoltok miért is nem tomboltam az örömöktől duzzadóan...............
Most itthon dolgozom agyon magam, de így nem lesz véres a szám széle, csak a vasalni valók -, a porosodni képes kütyühegyek -, és egyéb elhanyagolt kistérségeim látványa okoz erős frusztráltságot jelenlegi életemben.... Majdnem 20 tündérke és angyalka vár sorsának rendeződésére ( megrendelések...)....... nem is tudom képes leszek-e a Meskára annyifélét varrni, ahogy korábban elterveztem......... Pedig az is kellene, a szabadon szárnyalós ötletek kivitelezése........ Hát ez van...... néha
esténként meg-meg állít a híranyagokból előtörős aznapi rémhírek ( H1N1, és más véres sztorik) története, de igazából alig látok és hallok a külvilágból valamit........., ami lehet, hogy éppoly veszélyes, mintha jelen lennék benne és nem varrással tölteném ezeket az időket..........

5 megjegyzés:

  1. Hát gondoltam, hogy nagy sztahanovista vagy, de megéri!!! Szeretnék még sok-sok-sok macskát, angyalkát, még mindenféle csodaságot látni Tőled!!!! Hajrá Larion!!!!

    VálaszTörlés
  2. MAcska: Gréta meglátta és azonnal akart egy ilyet (az a narancssárgás, ami a koszorúval együtt lett fotózva....). Én meg a tegnapi táskádba lettem szerelmes!
    ... November, december, szorgos kezek hónapjai! Január? .... .... ....Akkor nincs semmi!

    VálaszTörlés
  3. Mi már elkezdtük a lomtalanítást és kütyüportalanítást és ezért most el is tűntem egy időre. Ráadásul elkaptam valami torokfájásos nyavaját, úgyhogy pihengetek egy ideig, pedig most akartam volna én is belehúzni az alkotásba, mert le vagyok maradva magamtól és terveimtől.
    Hajrá és kitartást Neked a varráshoz!

    VálaszTörlés
  4. A takarítás helyett inkább varrtam megint....egyre nagyobb teherrel rakódik rám a sötét bűntudat...... Szerintem ezt bárki megérti közületek! Legalábbis merem remélni... :)))

    VálaszTörlés
  5. Most én is hasonlóan vagyok. Múlt hétvégén is 1,5 napig daráltam a megrendeléseket (ami így utólag nem is tűnik soknak, mégis belefájdult a hátam meg a derekam); közben a saját ötleteimre nem marad idő :( De szorgosan írogatom az ötletelgetős füzetembe, nehogy elszálljanak a tervek.
    Egyébként pedig hétköznap egy perc időm sincs ilyesmire. Csoda, hogy végig tudom nézni a blogokat :(

    VálaszTörlés