2009. november 8., vasárnap

"Gondolkodjatok csak el, mennyi értéket hordoztok magatokban, amit sugározhatnátok a világban......"



A Cirque du Soleil varázsvilága ( imádom őket...) a legmegfelelőbb az alábbi gondolatokhoz:

Polyák Sanyitól kaptam, részlet:
.............A hamis illúziók alaptalan félelmeket teremtenek az emberek elméjében. Ennek következtében nem tud érvényesülni a szív szeretete, a szívből jövő jó szándék, a feltétel nélküli jó akarat. Mert a feltétel nélküli jó...tovább» akarat olyan, mint a nap fényessége, senkire nem vetít árnyékot. Nincsenek kivételezettjei, filozófiai elgondolásai, nem választ ketté semmit, és nem állit szemben senkit. Fölötte áll, az önzésnek. Nem verseng, maximálisan adja, amije van, határidők és feltételek nélkül. Gondolkodjatok csak el, mennyi értéket hordoztok magatokban, amit sugározhatnátok a világban. Hiszen nagyobbak vagytok, mint a nap! Ti vagytok az áldás, ami belőletek fakad, mint a tisztavizű forrás, ami ha szabadon áradhat, soha el nem apad.

3 megjegyzés:

  1. A legjobbak! Ők a látványosság istenei! Valami hatalmas összhang van minden mozdulatukban és műsorukban. Ha jönnek, én ott leszek!
    (Hangzásnál a Yamato ilyen még nekem. Szerencsém volt őket látni 2 éve: még most is kiráz a hideg, olyan fantasztikus volt...)

    Én azt kívánom mindenkinek, hogy lássa és hallja ezen előadók határtalanságát, mert abból lehet ihletet meríteni!

    VálaszTörlés
  2. ....Akkor nem tudtam elmenni....Nagyon sajnálom azóta is...de ha legközelebb idejönnek, ott leszek az tutti....

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem, valamelyik olimpia nyitó vagy záró ünnepségén láttam először ilyesmit, csodálatos volt. Tavaly nyáron voltam "igazi" cirkuszban, azt is nagyon élveztem, de ez teljesen elvarázsol. (Annyira, hogy a Kaleido Star című animéért is odavagyok:)

    VálaszTörlés